keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Feta-jauheliha pata.

Näemmä viime viikolla laitettiin vain nopeita, helppoja ja miehen mieleen olevia ruokia. Niin voisi ainakin päätellä resepteistä, joita tänne laitan. tämäkin on sellainen, miehen suosikki. Tai sellainen siitä ainakin kertaheitolla tuli. Tosin tuohon omaan mieheeni vaikuttaa uppoavan mikä vaan, missä on fetaa. Yllätyttekö jos sanon, että tämäkin on jauhelihaa? Tuskin, lupaan että seuraavat ovat kanaa. Toivottuja kalareseptejäkin on tulossa. Sitä vaan meillä harvemmin laitetaan, mies on allerginen noille mereneläville. Niitäkin kuitenkin tulossa, alkaa allekirjoittaneelta tulla jauheliha korvista ulos. Vielä näitä kuitenkin riittää.

Feta-jauheliha pata.

400g jauhelihaa
2 isoa sipulia silputtuna
1 punainen paprika suikaleina
1prk fetaa
Tummaa makaronia neljälle
Mausteita maun mukaan (valkosipulia, pippuria, suolaa, paprikajauhetta jne.)
Vettä jotta makaroni kiehuu

1. Ruskista jauheliha padassa, lisää sipuli ja paprika ja mausta kunnolla.
2. Lisää vettä ja makaronia, anna makaronin kiehua
3. Kun makaroni on kiehunut kypsäksi ja vesi kiehutettu pois, lisää fetat ja sekoita. Fetan ei ole tarkoitus muussaantua vaan olla ihan näkyvinä paloina

Nopeaa ja herkullista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti