maanantai 19. marraskuuta 2012

Jauheliha salaatti.

Koska viime viikolla mentiin kahdessa ohjeessa käytännössä pelkän suklaan voimalla, niin ajattelin tälle viikolle sitten näin alkuun ainakin esitellä tämän hetken suosikkisalaattini. Meillä syödään yleensä samaa ruokaa illallisena sekä seuraavan päivän lounaana. Älkää hämääntykö illallissanasta, ei se niin hienoa se ruoka ole, se vaan tarjoillaan niin myöhään. Mies saadaan meillä syömään salaattia sillä, että se tarjoillaan tacomaustetulla jauhelihalla. Kaikki muu uppoaa sekaan ja mies syö "vahingossa" kaikkea terveellistäkin siinä samalla.

Ohje on neljälle, eli siis kasattavaksi suoraan lautasille sekä eväskulhoihin. Tämä vaatii kyllä kaksi eväskulhoa, minä ainakin lämmitän oman jauhelihani lounaalla myös. Talvella sitä jotenkin kaipaa lämmintä ruokaa, niin tässä on sentään puolet lämmintä.

Jauheliha salaatti.

400g jauhelihaa
2 isoa sipulia silputtuna
1pss valmista tacomaustetta
1dl vettä

4 tomaattia
2 avokadoa
2 ruukkua villirukolaa
150g sokeriherneitä
4rkl pinjansiemeniä

1. Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli, lisää tacomauste ja sekoita. Lisää vesi ja anna kiehua hiljalleen.
2. Pilko muut aineet valmiiksi lautaselle/eväsrasioihin
3. Lisää jauheliha viereen/omaan rasiaansa

Meillä tykkää molemmat, nopeaa ja helppoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti