Feta-pinaattipiirakka.
Valmis piirakkapohja
Margariinia vuuan voiteluun
1pss pakastepinaattia sulatettuna
1prk valmiita feta/sallaattijuustokuutioita (itse käytin Rainbown versiota josta valutin nesteen pois)
1prk ranskankermaa
2 kananmunaa (tai kolme jos on samanlaisia pieniä kuin minulla)
Pippuria
Valkosipulihiutaleita
Juustoraastetta noin 1dl (itse kytin Valion Polar-valmisraastetta)
1. Voitele vuoka ja levitä piirakkataikina vuuan reunoille
2. Sekoita keskenään pakastepinaatti, feta, ranskankerma, kanamunat ja mausteet
3. Kaada vuokaan piirakkapohjan päälle
4. Ripottele juustoraaste päälle
5. 200 asteinen uuni ja noin 40minuuttia (tarkista 30min kohdalla ettei pinta pala)
Ensimmäiset palat jo otettuna.
Valmiit piirakkataikinat kunniaan. Niitä ei oikein Tanskasta saa, joten harrastan kerralla its esiin kasan taikinaa pakkaseen ja sieltä otan sitten kun tarve on. Pakastimesta ne on niin helppoja <3
VastaaPoistaKyllä, pakastetaikinat kunniaan! <3
Poista