perjantai 30. marraskuuta 2012

Tortillat ala Dahlia.

Minua aina ihan suunnattomasti kiinnostaa, mitä muut ihmiset laittavat tortilloidensa väliin. Minä laitan aina samoja täytteitä ja vaihtelu ehdottomasti virkistää. Siksi tämä onkin samalla tämmöinen kyselypostaus, että mitä te laitatte tortilloihinne. Resepti tämä on sen takia, että muutaman jutun sentään teen itsekin, vaikka todella pitkälle teen vaan pilkkomista, mutta vähän sentään näen minäkin vaivaa. Meillä tortillat ovat miehen suosikkiruokaa ja siinä samalla omaanikin. Jos mies laittaa ruokaa, meillä syödään tortillaa. Melkein aina, ei ihan, mutta hyvin pitkälle ainakin. Tässä siis omani, mitä teillä löytyy sekaan?

Tortillat ala Dahlia.

400g jauhelihaa
2 keltasipulia
1pss valmis tortillamaustetta

2 avokadoa
Suolaa
Pippuria
Valkosipulirouhetta

1prk kermaviiliä
Taffelin tacomauste dippikastike

Rainbown fetakuutioita
3 tomaattia
Polar juustoraastetta

Tortillalättyjä (ostamme yleensä Santa Marian (?) kokojyvä versioita)

1.  Pilko sipuli kuutioiksi. Ruskista jauheliha ja sipuli ja mausta. Lisää vähän vettä ja anna hautua.
2. Sekoita kermaviili
3. Kuori ja muussaa avokado, lisää maun mukaan ripaus suolaa, aavistus enemmän pippuria ja valkosipulirouhetta ja sekoita
4. Valuta fetakuutioista neste pois
5. Pilko tomaatit kuutioiksi
6. Lämmitä lautasella tortillaa 30sek mikrossa ja täytä.

Perjantai herkkua.

P.S. Tämä on meillä nimen omaan perjantain herkkua. Pitkän työviikon jälkeen kummankin herkkua joka valmistuu nopeasti, lautaselle vaan ja nauttimaan. Näistä ylijääneistä saa myös nopeasti seuraavalle päivälle salaatin myös.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti