Tämä muuten on takuuvarma krapulan poistaja huomattavasti kevyemmin kuin se varsinainen krapularuoka. fetassa on paljon suolaa ja kurkussa nestettä.
Toimii myös todella hyvänä lisäkkeenä tai iltapalana pelkällään.
Fetalla maustetut kurkut.
100 g fetajuustoa (laitoin 200g eli koko paketin)
1 kurkku (laitoin 2,5 kurkkua koska puolikas oli kaapissa)
½ sitruunan kuori sekä mehu
½ dl tilliä (silppusin koko tillipuntin)
1 rkl hunajaa
1 rkl oliiviöljyä
suolaa ja pippuria
Paloittele kurkku pieniksi kuutioiksi, mausta suolalla ja pippurilla.
Murskaa feta haarukan avulla rouheiseksi.
Yhdistä koko setti.
Mausta sitruunakuorella ja mehulla.
Lisää tilli, hunaja ja oliiviöljy ja sekoita hyvin.
Valmista salaattia, todella hyvää!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti