perjantai 7. syyskuuta 2012

Avocadojugurtti.

Minä rakastan jugurttia, etenkin maustamatonta johon sitten mieleni mukaan lisään marjoja ja siemeniä aamulla. Jugurtti on kuitenkin hyvä välipala myös ja kun huomasin rakkaan ystäväni Nnan kehittäneen aivan uuden reseptin, niin en voinut vastustaa tämän kertakaikkisen herkullisen juoman kokeilua itsekin.

Alla oleva ohje siis ei ole omani (suluissa lukee oma versioni) vaan hyvän ystäväni. Alkuperäiseen ohjeeseen ja sen syntytarinaan pääset tästä.

Avokadojugurtti.

1/4 avokadoa
2dl maustamatonta jugurttia
1rkl sitruunamehua (tätä en laittanut, ks. syy alempana)
1dl vettä
1tl hunajaa (korvasin tavallisen hunajan sitruunahunajalla, jonka takia jätin sitruunamehun pois)
1tl kuivattua minttua
ripaus merisuolaa

Sekoita aineet keskenään tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella. Veden määrää säännöstelemällä saa juomasta ohuempaa tai paksumaa.

Raikkaan herkullinen välipala juoma.

2 kommenttia:

  1. Oijoiii!
    Ihana löytö oli tämä blogi! Oon ennen ollut laiska ruuanlaittaja ja käyttänyt valmisruokia ja leipää, mutta nyt on innostus löytynyt ja varmaan löydän täältä kaikkea kivaa, kuten just tää jugurtti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi hyvä, että kelpaavat nämä reseptit. Tämmöisiä perusruokiahan nämä yleensä ovat, mutta kyllä näistä hyviä vinkkejä saa. Pitäisi taas pitkästä aikaa tehdäkin tuota :)

      Poista