Viime sunnuntaina leivoin pitkästä aikaa leipää itse. Jotenkin joka viikkoinen leipominen on kesän kiireiden aikana jäänyt, mutta pienen iltapalan edestä olin valmis näkemään vähän vaivaakin, joten nopea teeleipätaikina syntyi vauhdilla. Ohjeen pohja löytyi
Hesarin sivuilta, mutta lennosta sitä muokattiin taas vauhdilla. Sinällään tämä ei eroa aikaisemmin tekemistäni leivistä mitenkään, kovin paljon muuten uutta ja innovatiivista ei vaan ole tullut keksittyä, joten lätkäisimpähän jotain tuttua ja turvallista ohjetta välillä.
Kaura-juusto teeleipä.
1dl tattarijauhoa
4dl vehnäjauhoa
4dl isoja kaurahiutaleita
6dl maitoa
1tl leivinjauhetta
2rkl valkosipuli oliiviöljyä
1/2dl oliiviöljyä
juustoraastetta (meillä oli parmesanin tapaista kovaa juustoa tarjolla, raastettuna pari desiä)
1. Raasta juusto
2. Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja maito.
3. Lisää öljyt ja melkein kaikki juustoraaste
4. Levitä leivinpaperin päälle ja lisää loppu juustoraaste leivän päälle
5. 15-20min 200 asteisessa uunissa
Kokonainen möntti ennen paloihin leikkausta.
Woow! It looks delicious :)
VastaaPoistahttp://cashmereflowers.blogspot.com.es/