Ohje kokonaisuudessaan täällä, mutta kopioin sen tähän myös.
Porkkana-kesäkurpitsa-feta letut.
Ohjeessa sanotaan noiden olevan pihvejä, minusta lettuja enemmänkin, siksi muutin nimen letuiksi.
4 annosta
3
dl
karkeaksi raastettua porkkanaa
2
dl
karkeaksi raastettua kesäkurpitsaa
2
kananmunaa
0,5
dl
ruokakermaa
1
dl
vehnäjauhoja
100
g
murennettua fetajuustoa
1
tl
kuivattua minttua
0,5
tl
suolaa
ripaus
rouhittua mustapippuria
2
rkl
margariinia tai öljyä
1. Yhdistä porkkana- ja kesäkurpitsaraasteet.
2. Lisää muut aineet ja
anna turvota 10 minuuttia.
3. Paista pihvit ohukaispannussa tai muotoile
lusikalla pieniksi pihveiksi paistinpannulle. Paista keskilämmöllä 4–5
minuuttia molemmilta puolilta.
4. Pidä pihvit lämpiminä alumiinifolion alla
ja tarjoa esimerkiksi jogurttikastikkeen kanssa.
Ei ehkä se nopein ruoka, mutta ai että ne olivat herkullisia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti