maanantai 10. syyskuuta 2012

Porkkana-kesäkurpitsa-feta letut.

Tämä ohje löytyi uusimman (syyskuu 2012) Yhteishyvälehden välissä olevasta ruokalehtisestä. Koska siinä vaiheessa vielä kesäkurpitsaa oli kotona vaikka millä mitalla, niin tottahan tätä piti kokeilla. Sen verran suosikkejani ovat myös perunaletutkin, joten miksi eivät nämäkin maistuisi hyviltä. Voin kertoa, että niin maistuivat. Kohtalaisen nopea tekoinen taikina ja ainakin meillä nämä hävisivät ensin iltaruokana ja sitten vielä viikonlopun kunniaksi loput aamupalana. Eivät kaivanneet noin ilta ja aamupalana kuin jugurttikastikkeen kylkeen, mutta voisin kuvitella, että pääruokana kaipaisivat salaattia tmv. viereensä.

Ohje kokonaisuudessaan täällä, mutta kopioin sen tähän myös.

Porkkana-kesäkurpitsa-feta letut.
Ohjeessa sanotaan noiden olevan pihvejä, minusta lettuja enemmänkin, siksi muutin nimen letuiksi.  
4 annosta

1. Yhdistä porkkana- ja kesäkurpitsaraasteet. 
2. Lisää muut aineet ja anna turvota 10 minuuttia. 
3. Paista pihvit ohukaispannussa tai muotoile lusikalla pieniksi pihveiksi paistinpannulle. Paista keskilämmöllä 4–5 minuuttia molemmilta puolilta. 
4. Pidä pihvit lämpiminä alumiinifolion alla ja tarjoa esimerkiksi jogurttikastikkeen kanssa.

Ei ehkä se nopein ruoka, mutta ai että ne olivat herkullisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti