Sipulinen jugurttikastike.
Noin 1dl maustamatonta jugurttia
1 punasipuli pienenä hakkeena
Öljyä/voita/margariinia paistamiseen (pieni nokare)
Pieni tupollinen ruohosipulia pilkottuna
1tl valkosipulirouhetta
1/2tl korianterinsiemenjauhetta
Ripaus (meri)suolaa
Ripaus rouhittua pippuria
1. Käytä punasipuli pannulla, kuulota nopeasti, jotta sipulin terävyys lähtee pois.
2. Anna sipulin jäähtyä jonkun aikaa
3. Sekoita kaikki aineet keskenään
4. Anna marinoitua edes 15min ennen tarjoilua
Tämän kastikkeen teen usein aamulla valmiiksi jos meillä on intialaista, samalla kun maustan kanat. On ainakin kunnon kastike sitten illalla odottamassa.
Ei se kyllä kauhean kuvauksellista ole, mutta sitäkin parempaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti