keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Aamupala jugurtti.

Varmasti jokainen tietää, että aamupala on päivän tärkein ateria, right? No entäs kun on tällainen kun minä, joka ei saa, ei sitten niin millään heti heräämisestä ruokaa kurkusta alas? Jossain vaiheessa tein aina pikapuuron töissä, mutta jotenkin kaipasin sitä rauhallista hetkeä jolloin lukea Hesaria (verkosta tosin), juoda kuppi kahvia ja koska vatsani ei oikeastaan pidä tyhjänä kahvista, niin syödä jotain. Useiden eri kokeilun jälkeen on aamupalakseni vakiintunut seuraava (mielestäni edes jotenkuten terveellinen) versio. Ennen aamupalan esittelyä on todettava, että rakastan makeaa aamupalaa, en ole missään nimessä ruisleipä ihmisiä aamusta vaan tämä on omaan makuuni paras vaihtoehto:

Aamupala jugurtti.

Noin 1,5dl maustamatonta (turkkilaista) jugurttia (itse ostan niitä 0.5l Rainbown päniköitä, ovat nimittäin loistavia lounasastioita)
0,5dl mustikka-vadelma pakastemarjoja
2rkl auringonkukansiemeniä
1rkl hunajaa (itsellä menossa kokeilussa Hunaja-Aitan Ky.n makuhunajat ja olen aivan rakastunut!)

Sekoita kaikki keskenään ja nauti maittava, eri makuja esittelevä, edes kohtalaisen terveellinen aamupala.

Ennen aineiden sekoittamista, makutestissä menossa sekä mustikka että päärynä hunajat, kumpaakin laitoin teelusikallisen eli noin suunnilleen ruokalusikallisen.

Tämän voisin kuvitella toimivan myös loistavana välipalana ja tai iltapalanakin, itselläni se on aina aamu, joka starttaa tällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti