maanantai 14. toukokuuta 2012

Parsakaali-Punasipuli-Pinaattihöystö.

Siskoni on kasvissyöjä. Tai ei oikeastaan, hän ei syö mielellään punaista lihaa, syö sitäkin, jos ei ole muuta vaihtoehtoa ja on nälkä. Minä kuitenkin koetin Siskon tullessa iltavierailulle saada aikaan kasvisruokaa. En ole mikään hyvä kasvisruuan valmistaja, mutta hyvän ystäväni avustuksella ja ideoimalla hänen reseptiään sain aikaan seuraavan ruuan. Tämä meni meillä höysteenä, mutta veikkaan, että olisi mennyt ihan ruoka-ruokanakin noin kasvisihmiselle. Ainakin sellaisena kevyenä lounaana.

Parsakaali-Punasipuli-Pinaattihöystö.

3 punasipulia
1pkt tuore pinaattia
1 parsakaali
Suolaa
Pippuria
Voita
Öljyä sipulin paistamiseen
(parmesanlastuja)

1. Pilko sipuli pieniksi ja kuullota öljyssä pannussa.
2. Pilko parsakaali ja höyrytä (itse tein tämän mikrossa eli syvälle lautaselle vettä, parsakaalit päälle ja pari minuuttia mikrossa, jäivät kivan rapsakoiksi)
3. Höyrytä pinaatit (ne voi käyttää myös kuumassa vedessä, mutta kokeilin mikroa, hyvin toimi samalla tavalla kun parsakaalillakin, tosin nämä vaativat vain minuutin).
4. Sekoita sipuli, pinaatti ja parsakaali keskenään ja mausta suolalla ja pippurilla.
5. Tarjoile voi nokareen kera ja halutessa (meillä halutaan aina juustoa!) parmesanlastujen kanssa.

Valmiina tarjoiltavaksi vuuassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti