Parsakaali-Punasipuli-Pinaattihöystö.
3 punasipulia
1pkt tuore pinaattia
1 parsakaali
Suolaa
Pippuria
Voita
Öljyä sipulin paistamiseen
(parmesanlastuja)
1. Pilko sipuli pieniksi ja kuullota öljyssä pannussa.
2. Pilko parsakaali ja höyrytä (itse tein tämän mikrossa eli syvälle lautaselle vettä, parsakaalit päälle ja pari minuuttia mikrossa, jäivät kivan rapsakoiksi)
3. Höyrytä pinaatit (ne voi käyttää myös kuumassa vedessä, mutta kokeilin mikroa, hyvin toimi samalla tavalla kun parsakaalillakin, tosin nämä vaativat vain minuutin).
4. Sekoita sipuli, pinaatti ja parsakaali keskenään ja mausta suolalla ja pippurilla.
5. Tarjoile voi nokareen kera ja halutessa (meillä halutaan aina juustoa!) parmesanlastujen kanssa.
Valmiina tarjoiltavaksi vuuassa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti