sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Parmesankanaa.

Nopea ja helppo arkiruoka, joka oli kyllä ihan syntisen hyvää. Tämän kanssa joko tuota eilen mainittua pinaattilisäkettä tai vihersalaattia. Miksi ei perunaa/pastaa/tmv. raskaampaakin lisäkettä. Itse vaan näin kesällä tarvitsen paljon kevyempiä ruokia.

Parmesankanaa.

1pkt kanafileitä
1 ranskankerma
Suolaa
Pippuria
1dl parmesanraastetta
2rkl dijon sinappia (tai 1rkl normaalia)
1rkl juoksevaa hunajaa

1. Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen
2. Asettele kanatfileet vuokaan
3. Sekoita kulhossa rankankermaan suola, pippuri, parmesanraaste, sinappi ja hunaja
4. Kaada seos kanafileiden päälle ja sekoittele hieman, jotta fileet ovat kokonaan peittyneet
5. Paista uunissa 20min

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti