lauantai 26. toukokuuta 2012

Parmesan nakit.

Näistä tuli meillä samantien suosikkiruokaa  ja mies pyysi välittömästi, voisiko näitä tehdä lisää. Vähän näpertämistähän tämä vaatii, mutta kyllä niistä sitten herkullisia tulikin.

Parmesan nakit.

8 nakkia (käytin itse kuorellisia nakkeja, joita saa 12kpl:een paketeissa ylijääneet pilkoin samaan vuokaan)
8 viipaletta pekonia (eli yksi paketti)
Parmesanlastuja

1. Tee jokaiseen nakkiin päästä päähän syvä viilto, ei kuitenkaan nakin läpi menevä.
2. Täytä nakit parmesan lastuilla (voisin kuvitella tähän sopivan minkä tahansa juuston, tuorejuustolla voisin kokeilla seuraavaksi).
3. Kääri nakit pekoniin ja laita uunivuokaan.
(Pilko ylijääneet nakit käärittyjen päälle)
4. 225 asteinen uuni, noin 10min

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti