Leivitettyä kanaa.
1pkt Kariniemen kananpojan ohuita leikkeitä
1 kananmuna
1dl vehnäjauhoa
1tl suolaa
1tl mustapippuria
1tl sipulijauhetta
1tl valkosipulijauhetta
2tl grillausmaustetta
1tl korianteria
1-1,5dl korppujauhoa
Öljyä paistamiseen
1. Sekoita ensimmäiselle lautaselle vehnäjauhot ja mausteet. Mausteita voi toki vaihdella, itse käytän tuota yhdistelmää. Maustan ruokaa yleensä vahvalla kädellä muutenkin, joten saattaa mennä enemmänkin.
2. Riko kananmuna seuraavalle lautaselle, riko haarukalla rakenne
3. Kaada korppujauhot kolmannelle lautaselle
4. Fileet käsitellään yksi kerrallaan kummaltakin puolelta jokaisella lautasella alkaen vehnäjauho-mausteseos, kananmuna, korppujauho
5. Paistetaan reippaassa öljyssä niin, että ruskistuvat kummaltakin puolelta. Koska nämä nimenomaiset fileet ovat niin ohuita, niin ei tarvitse huolehtia, ovatko ne kypsät, kun kummankin puolen ruskistaa vaan, niin kyllä ovat.
Valmiita kanafileitä odottamassa syöjiään.
Perjantain pelastus! Ihania olivat!
VastaaPoistaMukava kuulla, hyviä ne kyllä aina ovat!
PoistaKiitos reseptistä, nyt tietää tämä opiskelija miten kanansa valmistaa jatkossa!
VastaaPoistaHyvää on, lisäsin vielä mausteeksi curryia ja sitruunapippuria, vähensin hiukan mustaapippuria. Paistan keskilämmöllä, että ehtii hyvin kypsyä eikä pala. Mukavat sivut, kiitos
VastaaPoistaSitruunapippuri on mielestäni turhin mauste mitä kaupasta löytyy aromisuolan(Aromat) lisäksi, mutta tapansa kullakin.
Poista