maanantai 28. toukokuuta 2012

Pinaatti crostinit.

Crostinit, eli ainakin omassa suussani ihan lämpimäksi leiväksi kääntyneet leivät, tulisi tehdä oikeaoppisesti vaalean patongin päälle. Olen kuitenkin sen verran mukavuuden haluinen, että teen mieluummin vaalealle paahtoleivälle. ihan yhtä hyvää siitä on vaikuttanut tulevan. Nämä leivät tehtiin eväsretkeä varten Seurasaareen. Aamupalana ja välipaloina verrattomia, vähän erilaisia kuin se ihan perus leipä.

Pinaatti crostinit.

4 viipaletta vaaleaa leipää
Valkosipulioliiviöljyä
Suolaa
Pippuria
200g pinaattia
1 sipuli
2rkl parmesanlastuja/jauhetta

1. Silppua sipuli ja kuullota pienessä tilkassa öljyä pannulla. Lisää pinaatit. Kyllä, ne pienenevät aika tavalla.
2. Paahda leivät, voitele öljyllä ja ripauta päälle suolaa ja pippuria
3. Lisää pinaattisipuliseokseen parmesanlastut ja lisää seos leipien päälle.

 Eväänä Seurasaaressa useampi tunti valmistamisen jälkeen, hyvää myös kylmänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti