perjantai 25. toukokuuta 2012

Kanaa uunissa.

Joskus sitä haluaa arkenakin herkkuja ja smetana jos mikä on varsinainen herkku. Koetan käyttää ainetta mahdollisimman säästeliäästi, mutta joskus sitä vaan tahtoo lorauttaa ruokaan jos toiseenkin. Tämän version kanasta voi tehdä joko fileillä tai ihan perus suikaleillakin. Alkuvalmistelut eivät juuri aikaa vie ja vaikka ruoka on tunnin uunissa niin siinä ehtii kaikkea muutakin välissä tekemään.

Kanaa uunissa.

4kpl kanan rintafileitä
1prk smetanaa
1prk ruokakermaa
2rkl hunajaa
2tl pippuria
Suolaa
1pss pakaste porkkanoita

1. Sekoita smetana, hunaja, pippuri ja suola keskenään, lisää kerma ja sekoita.
2. Asettele kanat uunivuokaan ja kaada seos päälle.
3. Lisää vielä porkkanat.
4. 200 asteissa uunissa tunnin ajan.

Seurana paistettuja herkkusieniä.

2 kommenttia:

  1. Nam! Herkullista!
    Ei ne juhannusruusut sentaan viela Suomessa kuki, mutta Budapestissa ovat jo taydessa kukassa!

    Tanaan grillataan!
    Tibs

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi juhannusruusut kuulostavat niin ihanilta <3

      Oikein hyvää grillausta!

      Poista