lauantai 12. toukokuuta 2012

Pinaatti-parmesan lisäke.

Tämä on oikeastaan ruoka, joka kuuluisi kaiketi nauttia leivän päällä. Meillä tämä kuitenkin nautittiin lisäkkeenä. Mitään kevyttähän tässä ruuassa ei ole, mutta on se vaan niin erinomaisen hyvää siitä huolimatta. Toki tämän kanssa tulee pitää pinaatista, että tämä maistuu edes jotenkin. Söimme itse illalla lämpimänä tämän, mutta menee kylmänä lounaan lisäkkeenä hyvin. En lähtisi tätä lämmittämään, koska kermaviili ei oikein lämmityksen kanssa toimi, minulla ainakaan.

Pinaatti-parmesan lisäke.

1 rasia tuoretta Baby-pinaattia
1dl parmesanraastetta
1 kermaviili
Valkosipulijauhetta

1. Leikkaa pinaattia aavistuksen pienempiin palasiin ja käytä kuumassa vedessä muutaman minuutin ajan.
2. Sekoita kulhossa sillä välin parmesanraaste, kermaviili ja valkosipulijauhe
3. Lisää pinaatti, sekoita ja tarjoile.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti