sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Parsakaali-purjo vuoka.

Kun oikein olan takaa laiskottaa, mutta jotain terveellistäkin ruokaa olisi kiva syödä, niin teen tätä vihreän ruuan voittokulku ruokaa. Olen muutenkin viime aikoina vaikuttanut tekevän pelkästään vihreitä kasviksia, joten hyvin menee tähän jatkoksi tämä ruoka. Tämän helpommaksi ei oikeastaan voi mennä.

Parsakaali-purjo vuoka.

400g (=2pss) pakaste parsakaalia
200g (=1pss) pakaste purjoa
1pss vahvaa juustoraastetta

1. Ota pakasteet sulamaan vaikka jo aamulla jääkaappiin. Niiden ei tarvitse olla kokonaan sulia, kunhan eivät ole umpijäässä enää.
2. Kaada parsakaalit ja purjot vuokaan, sekoita.
3. Kaada päälle juustoraaste
4. 175 asteinen uuni, 30min.

Vihreää lautaselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti