Pesto oli pitkään meillä jäähyllä. Oli aika, kun opiskelijana söin sitä ihan älyttömästi, joten jossain vaiheessa siihen yksinkertaisesti vaan kyllästyi ihan kokonaan. Niinpä se sai muutaman vuoden olla kaapissa ilman, että itse siitä ruokaa valmistin. Jokunen aika sitten päätin kuitenkin kaivaa herkun takaisin ruokiini. Tämä kastike syntyi kanalle, toteamuksesta, että voisi tehdä kastikkeen. Ei mitään konstikasta vaan nopea ja helppo arki-illan kastike.
Pesto kastike.
1prk ruokakermaa
3rkl pestoa
Ripaus suolaa
Pieneksi silputtuja basilikan lehtiä
1. Kaada kerma pannulle kuumenemaan
2. Lisää pesto, basilika ja suola
3. Anna kiehahtaa kasaan.
Helppoa ja nopeaa. Kuva ei valitettavasti ollut mitenkään mairitteleva, kasa vihreää samassa kuvassa, joten se jäi tänne laittamatta.
Sain tänään Italian tuliaisena pestoa, joten pitäisköhän tehdä tätä! Namnamnam!
VastaaPoistaKannatta ehdottomasti, on niin nopeaa ja vaivatonta tehdä tuollainen :)
Poista