lauantai 19. toukokuuta 2012

Ranskankerma-ruohosipuli kastike.

Tämä on kastike, joka toimii meillä sekä lihan ja kanan kanssa että dippinäkin. En oikein tiedä, miten tätä tulisi kutsua, onko se kastike vai onko se dippi. Joka tapauksessa se syntyi samana päivänä vanhaksi menevästä ranskakermasta ja heikolta näyttävästä puolikkaasta ruohosipulipuntista sekä runsaasta määrästä mausteita. Mausteissa en ole antanut mitään tarkkaa määrää, koska kaikki eivät tykkää kuitenkaan samoista.

Ranskankerma-ruohosipuli kastike.

1pkt rankankermaa
1/2 puntti ruohosipulia
Grillausmaustetta
Mustapippuria
Sipulijauhetta
Valkosipulijauhetta
Korianteria

Pätki ruohosipulit ja sekoita. Itse annan maustua sellaisen kymmenisen minuuttia.

Ensin pihvin kanssa, sitten vielä dipattaville herkuille riittävästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti