sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Tomaatti-mozzarella leivät.

Tämä on oikeastaan uusimmasta Pirkka-lehdestä otettu mukailtu versio, helpotettu versio jos tarkkoja ollaan. Löytyy sieltä helppojen ja ediullisten ruokien kohdalta. Kokeilin tätä helatorstaina aamupalaksi ja soveltui siihen hyvin, varmasti myös hyvä välipala ja iltapala. Vähän tukevampaa ruokaa, mutta ei kuitenkaan ns. kunnon ruokaa.

Tomaatti-mozzarella leivät.
Kuusi leipää

6 paahtoleipäviipaletta
Valkosipulioliiviöljyä
1 rasia kirsikkatomaatteja
2pkt mozzarellaa
Tuoretta basilikaa
Suolaa
Pippuria

1. Siivuta tomaatit ja mozzarellat haluamasi kokoisiksi siivuiksi.
2. Paahda leivät joko uunivastusten alla uunissa tai kuten itse tein, ihan perus leivänpaahtimella.
3. Voitele leivät valkosipulioliiviöljyllä, suolan ja pippurin voi lisätä tässäkin kohdassa.
4. Pinoa tomaatit ja juusto leivälle, lisää basilika päälle ja mausta.

Herkullista, nopeaa ja yksinkertaista ruokaa.

 Valmiit leivät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti